6 reaktioner till “2016-06-03 21.02.10-1”

 1. Hej

  Jag bor i Stenungsund och har en ganska pigg mellanpudel snart 14 år gammal. I dag när vi var ute på promenad mötte vi en annan hundägare här och vi kom att börja prata om hundars tänder. Hon berättade då att hon använder sig av din hundpasta på sina 5 hundar och var väldigt nöjd med den.
  Undrar nu lite om den, skulle jag kunna börja använda den på min gamla hund, kan jag beställa den av dig här på nätet och priset på den?

  Hälsningar Harrieth Johansson

  1. Hej.
   Självklart kan du börja använda den på din gamla vovve. Vid den åldern vill man ju helst inte söva för tandsten så detta är ett bra alternativ. Jag är precis på gång att beställa pastan då den för tillfället är slut. Men maila mig på info@dogsinmyheart.se så löser vi det så fort det kommit in /Sonja

 2. Jag är också intresserad att köpa tandpasta. Var på aktiveteskurs idag på Orust hundägareförening där jag hörde att pastan skulle vara så bra. Jag undrar vad den kostar och hur man beställer den.

  1. Hej Lisbeth
   Maila mig på info@dogsinmyheart.se med din adress mm så skickar jag faktura. Så fort den är betald lägger jag pastan på postlådan. Tyvärr har jag ingen webshop ännu som du beställer från så detta är hur det fungerar.
   Pastan kostar 200kr plus frakt 35kr just nu.
   Mvh Sonja/Dogs In My Heart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *